Markov brat se oglasio na Instagramu: Iscenirali očevu smrt, pobegli iz zemlje, a sada imaju obraza da OVO OBJAVLJUJU

14/06/2022 19:00
Scandal

Markov brat ponosan na Osmakčića

Porodica Osmakčić našla se u centru skandala. Naime, Franjo Osmakčić je lažirao svoju smrt kako bi izvukao sina iz rijalitija.

Markov brat sa celom porodicom pobegao u Švajcarsku

Mario Osmakčić, brat Marka Osmakčića, oglasio se sada na svom Instagram profilu fotografijama prvo sa Markom, a potom sa članovima porodice.

– Krv nije voda! – napisao je Mario ispod slike iz rijalitija Zadruga 5, kada je porodica Osmakčić došla Marku u posetu. Na slici se vidi i Franjo, Markov i Mariov otac, u crvenoj jakni.

Nakon toga, Mario je objavio fotografiju iz noćnog provoda, Marko ga je ljubio u čelo, a emotikoni u obliku srca nisu izostali.

Ovo ne bi bilo sramotno da nisu uradili jezivu stvar, koju je i Milan Milošević, voditelj, sinoć zvanično saopštio u programu:

Scandal novine

– Marko Osmakčić je napustio “Zadrugu“ kao što svi znate, a razlog njegovoj izlaska jeste smrt njegovog oca Franja Osmakčića. Ipak, stvari su postale još bizarnije. Osmakčići su osmislili sve i iscenirli smrt kako bi ova devojka abortirala. Sve su iscenirali kako bi Viki donela odluku da abortira. Svet je zgrožen! – rekao je Milan, kog su zadrugari u neverici gledali, a Vikitorija Mitrović koja nosi Markovo dete, počala je da jauče i plače.

Iako poštuju svoju krv, izgleda da Osmakčići ne žele da mešaju svoju krv sa Viktorijom, pa ju je Marko terao na abortus.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije