Marija Šerifović IMA TAJNI PLAN! OD POPOVIĆA ZA NOVU SEZONU TRAŽI OVO!

12/08/2022 20:30
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Marija Šerifović ima nove uslove

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Marija Šerifović ima specijalne uslove koje će u septembru predočiti Saši Popoviću i Unated grupi!

Marija Šerifović: Videćemo šta će bizi kada se vratim iz Amerike

Naime, ona ima pojedine zahteve koje planira da im saopšti ukoliko i dalje žele sa njom saradnju u žiriju.

Inače, Marija je na kraju prošle sezone, pre nego što je pošla u Ameriku, najavila da će u septembru, čim se vrati sa puta, izneti svoj plan i pomenute uslove na osnovu kojih može da ostane i dalje u timu Zvezda Granda!

SCANDAL

– Ne znam šta će biti, pričaćemo o svemu kada se vratim iz Amerike – rekla je tada Marija, a naši pouzdani izvori otkrivaju:

– Marija voli da bude u žiriju, ceni sve kolege, sa svima se zbližila, oni su tamo kao porodica, ali prosto ima svoje uslove koje je sada uskladila sa obavezama i prosto hoće pošteno da ih predoči svima – kaže nam izvor.

Marija je objasnila i da je čuvena viber grupa koja sjajno funkcioniše tokom takmičenja, sada zamrla i da je drugačija.

Scandal novine

– Ne čujem se i ne družim ni sa kim, a viber grupa je zamrla – rekla je Marija i dodala da je sa JK i dalje dobra i da se čuju, ali da su joj bliski prijatelji isključivo osobe van estrade. Takođe, Popović je i dalje u Opatiji, pa će njih dvoje svakako sesti da o svemu razgovaraju kada oboje budu u Beogradu.

Ako Sale i United grupa prostanu na njene uslove, ona ostaje u žiriju, a svakako verujemo da će joj izaći u susret jer je omiljena među članovima žirija. Mi ćemo svakako objaviti sve njene uslove čim isti budu poznati i medijima.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije