Marija Kulić PRETI doktoru koji je operisao Miljanu: MAJMUNE, JE*AĆU TI MAMU!

03/08/2022 12:00
SCANDAL!

IVAN VUČIĆEVIĆ

Marija Kulić besna kao ris

Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen.

Marija Kulić u ratu sa doktorom koji je operisao Miljanu

Sada je doktor koji je operisao Miljanu Kulić poslao srpskim medijima prepisku sa Marijom Kulić u kojoj mu je ona pretila.

„Je*aću ti mamu, u šok sobi je, ima trombozu“, napisala je Marija, a kada ju je doktor upitao konkretno o čemu se radi, ponovo je bila drska „Tromboza, majmune“.

Inače, doktor koji je operisao Miljanu se sada prvi put oglasio sa svim dokazima:

SCANDAL!

„Glavni razlog zašto smo toliko dugo čekali na ovu izjavu jesu dobre vesti od našeg pacijenta, a da se ne oslanjamo na tračeve ili spekulacije. Pacijent Miljana Kulić je 20. jula je imala operaciju u našoj klinici. Operaciju je izveo visoko profesionalan tim. Tokom operacije, koja je trajala 52 minuta, nije bilo povrede slezine, ni više od 10 cc krvarenja, a cela operacija je snimljena). Većina postoperativnog krvarenja se javlja u prva 24 sata i to je zapisano u medicinskoj literaturi. Našem pacijentu nisu uočena krvarenja, stoga je pacijent otpušten 23. jula, sa obezbeđenom zalihom lekova i vratio se u svoju zemlju.

Scandal novine

Miljanina operacija je završena za veoma kratko vreme, kao što je ukupno 52 minuta, sa ne više od 10 cc, skoro bez krvarenja. Zašio sam celu liniju rukama da smanjim rizik od krvarenja ili curenja tokom operacije. Podigao sam pacijenta samo 2 sata nakon operacije i mobilisao se, trudeći se da rizik od tromboze nogu bude što je manje moguće. Lično sam pokušao da pomognem našem pacijentu da ukloni povećani sekret pluća koji se javlja kao posledica pušenja u ranom periodu korištenjem metode posturalne drenaže.

Ali ponavljam. Medicina, nažalost, nije dva puta četiri. Pacijent sa svim faktorima rizika možda nema tromb, dok pacijent bez faktora rizika može da razvije tromb, rekao je doktor između ostalog“, rekao je doktor za „Kurir“.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije