Maja zaratila sa Jovanom: Optužila voditeljku da koristi OVO, Jeremićeva joj MOMENTALNO ZAPRETILA TUŽBOM!

24/07/2022 22:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Rat starlete i voditeljke

Ponašanje Maje Marinković, koja je u centru skandala nakon što je drugarici Aleksandri Subotić preotela muža, prokomentarisala je i voditeljka Jovana Jeremić, i rekla da je „pala u njenim očima“, kao i da su žene „ljubavnice zbog para, automobila i frustracije“.

Jovana Jeremić: To što Maja koristi supstance, ne znači da ih koristimo svi

Maja je odmah Jovanu prozvala javno, da bi joj voditeljka i na uvrede ubrzo odgovorila, ali i zapretila tužbom.

– Najpoštenijoj i najperverznijoj voditeljki Jovani Jeremić koju mnogo volim, želim brz oporavak iz bolnice, da se što pre oporavi od prevelike doze opojnih sredstava – napisala je Maja uz emotikone koji plaču od smeha.

Maja Marinković

Jovana je sada žestoko uzvratila Marinkovićevoj i zapretila tužbom:

– Ne bih uopšte to dalje komentarisala u smislu ulaženja u problematiku sa Majom Marinković iz razloga što je to kompletna laž i što Maja zbog toga može apsolutno da bude tužena, jer je iznela kompletnu neistinu vezano za opojna sredstva. Za mene se zna ko sam i šta sam, ja nisam kao ona. Maja se naljutila jer sam ja njen čin otimanja muž drugarici maksimalno osudila kao krajnje nemoralan, što i dalje stojim iza toga. Maja je pala u mojim očima, ona je krajnje nemoralna osoba i ja stojim iza toga – rekla je Jovana, pa dodala:

Scandal novine

– Maja mora da shvati da se ne hvata u koštac sa ljudima koji su ekstremno moćniji od nje u svakom pogledu, a pre svega retorički i da kao sistem u borbi protiv svog protivnika ne treba da koristi laž, jer to može skupo da je košta. Ispada smešna – žestoko je uzvratila Jovana, pa se osvrnula na navode Maje Marinković da voditeljka koristi opojna sredstva.

– Ona kreće od sebe, ako ona koristi te supstance, to ne znači da svi mi koristimo – zaključila je voditeljka za „Srbiju Danas“.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije