Maja Marinković ZABRANJENA NA PINKU zbog skandala sa Jovanom Jeremić?

06/08/2022 10:00
Maja Marinković

Maja Marinković se odmah oglasila

Novinarka i voditeljka Jovana Jeremić nedavno je dobila preteće poruke od, kako ona tvrdi, osobe koja se predstavila kao čovek Veljka Belivuka.

Maja Marinković se ne plaši zabrane na Pinku

Jovana je 29. jula u policiji ispričala svoja saznanja o jezivim porukama koje je dobila, a sada je tim povodom, u policiji bila i bivša zadrugarka Maje Marinković.

Već danima u domaćim medijima glavna tema su Maja Marinković i Jovana Jeremić.

Na pitanje, kako bi reagovala ako zbog ovog sukoba dobije zabranu pojavljivanja na televiziji Pink, budući da je Jeremićeva tamo zaposlena, Maja je imala spreman odgovor:

– Ja tu kuću poštujem, samo mislim da nije u redu, bez obzira gde god ona da radi, ja nikada nisam nikoga uvredila tamo, niti ću, ali ne dam na sebe. Otišla bih kod nje i na TV duel u Jutarnji program, zašto da ne? Ja sam se sama i pozvala, rekla sam, ako želi gledanu emisiju da joj ja budem gost. Pa to bi gledao ceo Balkan, Posebne uslove ne bih imala, dovoljna je moja pojava, a ona nek’ se valja po podu i čita vesti. Što se tiče zabrane na Pinku, mislim da za to nema potrebe, zašto bi me neko zabranio ako je mene neko prvi uvredio? Sve ih tamo volim, poštujem i cenim, ali ne dozvoljavam da me kvazi novinarke vređaju – poručila je Maja za Srbijudanas.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije