Maja Marinković nakon saslušanja: Jovana je SVE IZMISLILA, TUŽIĆU JE!

03/08/2022 15:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Maja Marinković ne prestaje da šokira

Maja Marinković dala je izjavu u policiji nakon što ju je voditeljka Jovana Jeremić optužila kao inicijatora pretnji koje je dobila i koje su je poprilično uznemirile.

Maja Marinković udarila kontru Jovani

Jovana je protekle nedelje dala svoju izjavu, ali i oplela po Maji Marinković, rekavši „Ku*va je ku*va“, ograđujući se na to „ko se pronađe, pronađe se“.

Scandal novine

– Bilo je stresno zato što sam ja neko ko nema nikakve veze sa ovim, upetljana sam u celu ovu situaciju njenom manipulacijom i krivljenjem mene iz njenih ličnih razloga da bi dobila malo slave preko mog imena. Ja ću nju tužiti, ona je rekla da sam ja k*rva biće tužena za te reči. Pomenula je i neke izmišljene makroe verovatno iz svoje glave. Mi ćemo se videti više puta, ali na sudu . Kaže „ko se uvredi, uvredi“, pričala je o meni, sigurno nije o kuvarici Mici- rekla je Maja, dodajući da zaista smatra da je Jovana sama sebi slala poruke kako bi privukla medijsku pažnju:

SCANDAL!

– Verujem da cela ta priča je povezana sa njom, ne bi me čudilo da je sama kupila kartice i slala samoj sebi. Ja nju nikada nisam uvredila prva, ona je mene. Ja poštujem novinare, ali isto tako ne dozvoljavam da voditeljka koja se valja po podu i bruka ovu državu i zemlju, upire prstom u mene i uvodi me u neke klanove koji nemaju veze sa mnom – rekla je Maja.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije