Kristijan: MOJ SIN JE MOGAO DA POGINE!

22/09/2022 21:00
Kristijan Golubović

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kristijan otkrio bolnu ranu iz prošlosti

Sin Kristijana Golubovića imao je veliku želju da se profesionalno bavi košarkom, međutim, pad sa motora i ozbiljna povreda sprečili su ga u tome! Kako je Kiki sam ispričao, on veruje da se za sve pobrinula loša karma koju je njegov sin navukao zbog njega i svega što je obeležilo njegov život dok se bavio kriminalom.

Kristijan: Sina je stigla moja karma

– Moj sin je obožavao basket i životinje, ali basket mu je bio baš opsesija i bio je talentovan i perspektivan – započeo je Kiki i dodao:

POGLEDAJTE: Kristijan tvrdi da je spavao sa Gocom Tržan

Scandal novine

PROČITAJTE: Kristijan ni ne sluti da bi ON mogao da se pojavi u Zadruzi

– Raspitao sam se kod jednog druga koji je radio kao agent za košarkaše i on mi je lično rekao da je moj klinac po kvalitetu u rangu, to jest za nijansu je bio i bolji od Bogdana Bogdanovića koji je kasnije igrao za reprezentaciju. Međutim, sve je krenulo po zlu kada sam mu dao da vozi skuter koji sam kupio jer su isti imali svi klinci po kraju, nekako ga je stigla moja karma i nesreća. Čak me je i majka pokojna upozoravala da mu ne dajem da vozi motor da se slučajno ne povredi i bila je u pravu. To veče kada sam ga pustio da vozi, pao je i povredio ključnu kost. Srećom, ostao je živ i nije nastradao, a mogao je da pogine! Devet meseci se oporavljao i tada je Bogdanović prošao jer se moj klinac povredio, a kažem vam, moj mali je za nijansu bio bolji – ispričao je Kiki.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije