Kristijan Golubovic: VESNA ZMIJANAC JE HTELA DA BACI BOMBU NA LOKAL!

19/08/2022 20:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kristijan Golubović otkrio nepoznate detalje o slavnoj pevačici

Kristijan Golubović tvrdi da je pevačica Vesna Zmijanac svojevremeno umela da bude i te kako nezgodna i opasna kada joj neko stane na žulj!

Kristijan Golubović: Nisam znao da je Vesna toliko luda

Kako je opisao, Vesnu je neko hteo da zakine za novac koji je pošteno zaradila, te je umalo bacila bombu na taj lokal jer nikako ne trpi nepravdu, a i te kako ima herca da se sama izbori za ono što joj pripada!

– Vesna je dosta radila po Nemačkoj i nekoliko puta me je molio pokojni Ćenta da intervenišemo za nju jer su gazde klubova znale da je ne plate. Ćenta je baš bio dobar s njom, on nam je pričao da je ona luda, za čas može da se potuče, ne da ona na sebe. Bila je spremna na sve. Život je toliko kalio da je naučila sama da se brani. Bila je okružena mangupima. Ja sam išao u Štutgart na Ćentin zahtev da joj pomognem da naplati nešto i pohapsili su nas jer nas je taj gazda prijavio za iznudu novca. Ćenta je uvek lepo pričao o Vesni. Ona mu je jednom prilikom rekla: Ako ti ne možeš ovo da mi završiš, ja ću lično dići lokal u vazduh, jer taj novac sam krvavo zaradila. Ja nisam verovao da je toliko luda, ali kaže mi Ćenta: Krile, nemaš pojma koliko! Opasna je – ispričao je Kristijan, a onda se prisetio priča da je Vesna čak dva puta, navodno, htela da puca na nekog tipa:

SCANDAL!

– Što se tiče te pucnjave, ja sam to čuo dosta kasnije, nakon što se dogodilo, bila je to opasna afera. Ne čudi me, toliko je te pevačice život tukao da moraju biti opasne žene. Mislite da je to lako da same opstaju po tim kafančugama sa svakakvim budalama. Ja Vesnu poštujem jer je otvoren lik, pričala je i o alkoholu, narkoticima, svemu što je radila, dok su druge kao velike dostojanstvene dame! Ma daj, gura im se u gaće i sise šta stigne –  ispričao je Kristijan.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije