Kod Tine Ivanović TRAŽILI UBICU!

11/08/2022 22:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Tina Ivanović prekinula nastup

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, racija koja se dogodila na nastupu Tine Ivanović, kao i upad specijalne terorističke jedinice i policije zapravo je bila dojava zbog sumnje da se baš na njenom nastupu našao ubica koji je na poternici!

Tina isprepadana nakon što je policija tražila na njenom nastupu ozloglašenog ubicu

Naime, nije poznato o kome se radi, ali je svakako u pitanju ubica koji se vodi jedan od najozloglašenijih i od kojih se ledi krv u žilama! Pevačica je i nekoliko dana nakon upada policije isprepadana i preplašena.

– Ovako nešto nisam doživela, a pevala sam u najvećim diskotekama u našoj zemlji i Evropi. Preplašila sam se jer nisam znala o čemu se radi. Ovo nisu naivne situacije. Žao mi je, jer je veče odlično počelo. Publika je bila raspoložena i bila sam sigurna da će sve biti savršeno. Još se oporavljam i samo mi se vraćaju slike policije koja hapsi, sve je bilo jako čudno – kaže Tina, a njen muž Zvezdan nam je sve potvrdio:

Scandal novine

– Trebalo je da napravimo koncert za pamćenje, ali, nažalost, sve je to prekinuto. Upala je Žandarmerija, policija, SAJ, inspektori u civilima, beogradski i novosadski, verujte, kao na filmu. Nas, doduše, nisu dirali, samo su nam rekli da stanemo u stranu i dali smo lične karte. Ne možemo da prežalimo ovo što se desilo jer je sve krenulo kako treba, ali ubrzo se desio skandal – kaže Zvezdan, pevačicin suprug i menadžer i dodaje da nastup nije ni odrađen do kraja, a kako smo mi još saznali, na kraju se ispostavilo da je u pitanju bila lažna dojava, te da policija nije našla lice s poternice.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije