Kija se UDRUŽILA SE SA Jelenom Karleušom: U PRIČI I ARKONOV SIN!

28/07/2022 16:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kija oformira svoj klan

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Kristina Kija Kockar putuje na jesen kod Arkanovog sina Vojina Ražnatovića na mesec dana! Ovo, inače, nije njena prva poesta Vojinu, naprotiv! Ona se uveliko druži sa njim! Naime, od kada je prvi put bila u Americi, Kija se druži sa Vojinom i vremenom su postali i te kako bliski.

Kija se druži sa JK, ali i Arkanovim sinom

– Kija i Vojin upoznali su se na njenom nastupu u Vegasu i od tada su nerazdvojni – započinje naš izvor i dodaje:

– Ona je kod njega provela neko vreme i prošle godine, takođe i pre dve godine, a sada će ostati čak dva meseca – dodao je naš izvor.

Inače, mnoge je iznenadilo to što se Kija videla sa Jelenom Karleušom, međutim, to nije ništa čudno jer se njih dve godinama znaju i čuju. Istina, nisu se viđale i družile nešto prisno, ali nikada nisu prekidale kontakt.

Jelena Karleuša

– Kija je posetila Jelenu u njenom domu kada joj je poklonila kupaći kostim koji kreira i JK je rado reklamirala njene kostime. Mnogi pak veruju da se JK i Kija znaju dok je Kristina radila kao stjuardesa, a posebno je zanimljivo Kijino druženje s Arkanovim sinom, pa mnogi misle i da je to prećutni razlog njenog sukoba sa Cecom, međutim, one se tim povodom nikada nisu oglašavale – zaključio je naš izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije