KIJA IMA DEČKA: Evo zašto krije USPEŠNOG BIZNISMENA

07/06/2022 10:32
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Kija već neko vreme u srećnoj vezi

Kako „Skandal!“ ekskluzivno saznaje, Kija Kockar ima dečka godinu dana, ali ga krije kao zmija noge.

Kija se zbog dečka u medijima oglašava samo kada za to ima povoda

On je njenih godina i uspešno se bavi privatnim biznisom, ali Kija nema nameru ni reč da kaže o njemu u javnosti jer neće da baksuzira. Inače, njih dvoje su se dogovorili da se ne oglašavaju i da ne demantuju čak ni vesti koje Kiju spajaju sa drugim frajerima. Kada smo pozvali Kristinu i rekli joj da smo saznali da ima dečka, ona nije krila da je zauzeta:

PROČITAJTE: Kija žestoko isprozivala Slobu

Scandal novine

Kija Kockar

– Sve u mom životu je pod lupom javnosti. Više laži nego istina. Ponekad kad mi je lepo dođe mi da kažem celom svetu, ali onda shvatim da će desetkovati svaki momenat i izvrnuti kako žele. Naučila sam da se nosim sa onim što moram, a ono što ne moram – ljubomorno čuvam za sebe. I da imam partnera pored sebe, on je pored mene jer me zna  i naravno da razne druge teorije i spajanja u javnosti u našim očima padaju u vodu, a to je najbitnije. Tako da, pre ću reći laž o mom emotivnom statusu nego što ću dovesti u situaciju da mom partneru gledaju i koje je patike obuo – rekla je Kija za „Skandal!“.

PROČITAJTE: Kija završila u suzama

Scandal novine

Kija Kockar

Inače, Kija je dečka upoznala u Beogradu, a osvojio je pažnjom i upornošću. Od kada je sa njim, gleda da u medijima bude isključivo zbog posla. Oglašava se samo povodom novog albuma i kupaćih kostima koje kreira, a koji nose naziv Mej Dejz.

Zbog toga joj fanovi malo zameraju, međutim, Kristina ne želi da pokaže dečka jer se, kako smo saznali, u septembru očekuju i svadbena zvona, pa Kija strepi da nešto ne izbaksuzira zbog medijskog pritiska.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije