Kaća Živković: SAMO JEDNOM SAM HAPŠENA

31/05/2022 11:15
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Katarina Živković

Kaća Živković progovorila o hapšenju

U poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama prenosi se informacija da je Katarina Živković bila uhapšena, te da je poput najgorih lopova i prestupnika provela noć u zatvoru! Međutim, samo za „Skandal!“ Katarina je objasnila o čemu se radi!

Kaća Živković tvrdi da je hapšena, ali nikada nije bila iza rešetaka

– Tačno je da sam bila privedena, ali u kancelariju na razgovor sa policijom. Priveli su me na aerodromu u Cirihu zbog problema sa radnom dozvolom koju tada nisam imala – rekla je Katarina.

Scandal novine

Katarina ŽivkovićIVAN VUČIĆEVIĆ

Podsetimo, sve se desilo daleke 2013. godine kada je u Švajcarskoj na snazi bila akcija privođenja i naplaćivanja kazni zbog pevača koji u toj zemlji rade bez odgovarajućih dozvola, pa je Katarina bila jedna od pevačica koje su se našle u problemu. Ona je tada privedena na razgovor, platila je 100 evra da prespava sama u prostoru odvojenom od ostalih imigranata i sutradan je deportovana u Srbiju.

Ko zna, možda je ovo nova etapa rata koji Kaća vodi sa starletom Tamarom Đurić već nekoliko nedelja, pa se zato pojavljuju ove informacije. Osim Katarine, i Rada Manojlović imala je isti problem u Cirihu kada je takođe došla da nastupa bez radne dozvole, pa je i ona deportovana.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije