Jovana Jeremić ČETIRI SATA PROVELA U POLICIJI: Voditeljka sve ispričala, uskoro PRIVODE MAJU MARINKOVIĆ!

29/07/2022 18:30
Jovana Jeremić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Jovana Jeremić prijavila starletu policiji

Voditeljka Jovana Jeremić upravo je napustila policijsku stanicu 29. novembar gde je dala izjavu i podigla krivičnu prijavu protiv nepozante osobe koja joj je poslala na desetine pretećih poruka proteklih dana, tvrdeći da je član klana Velje Nevolje, prijatelj Tamare Đurić.

Jovana Jeremić četiri sata bila u policiji

Ona je okupljenim novinarima dala izjavu, i otkrila šta se dešavalo proteklih dana kao i kada je počela da dobija pretnje. Uz nju je sve vreme njen dečko, a voditeljka je skoro četiri sata provela u policijskoj stanici.

„Maja Marinković će biti privedena na saslušanje, i svi koji su učestvovali u ovome biće saslušani i kažnjeni“, rekla je voditeljka posle izlaska iz policijske stanice.

SCANDAL!

Podsetimo, nepoznata osoba počela je da uznemirava Jovanu zbog njenog sukoba sa starletom Majom Marinković koju je voditeljka iskritikovala jer je preotela muža najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj – navedeno je u poruci. S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje: – Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji „tigrovi“, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena – navedeno je.

Scandal novine

Poruke koje je Jovana dobila lede krv u žilama:

– Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina – navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije