Jovana Jeremić ŠOKIRALA JAVNOST: Svi Marjanovići su UBILI JELENU!

24/07/2022 10:19
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Jovana oštro osudila Marjanoviće

Zoran Marjanović pre dva dana osuđen je na 40 godina za ubistvo supruge Jelene i sada se nalazi u Centralnom zatvoru na izdržavanju kazne.

Jovana: Treba oduzeti Jeleninu ćerku Marjanovićima

Ovaj slučaj komemtarisala je Jovana Jeremić, koja je svojom izjavom ponovo šokirala javnost.

 

Scandal novine

– Mislim da je to očekivana presuda, da je Zoran prosto morao biti osuđen. Iz nekoliko razloga, ovo sve predugo traje, krivac mora da postoji za ceo ovaj slučaj… Ono što je meni simptomatično i jeste tačno, ne postoji nijedan materijalni dokaz da je Zoran ubio Jelenu, da je on izvršio krivično delo, ali ja sam ubeđena da je sudija donela ispravnu odluku iz razloga što Zoran sigurno jeste učestvovao u tom ubistvu! Da li je on razlupao glavu Jeleni, da budem direktna, za to ne postoji nijedan materijalni dokaz, po onome što je izneto na suđenju. Ali sudija je imao slobodno sudijsko uverenje i slobodnu sudijsku ocenu, da donese odluku na osnovu analize svih iznetih dokaza. Sudija je krenula od toga da je Zoran u tom momentu bio jedini koji je mogao da bude sa Jelenom na nasipu i na osnovu toga, neki kažu lošom obranom Marjanovića, donela odluku da je kriv. Ostaje sad apelacija, drugostepeni postupak, postupak po žalbi. Videćemo šta će biti, ali ja mislim da tu nema mnogo prostora za neke promene – rekla je Jeremićeva i dodala da je, po njenoj proceni cela porodica Marjanović umešana u ubistvo nesrećne Jelene:

Scandal novine

– Moje mišljenje je da su oni svi zajedno učestvovali u ubistvu i da treba obratiti pažnju i na tu ljubavnicu. Oni su svi znali to i učestvovali. Ja sam čula da je dete bilo u pitanju. Jelena im ne bi uzela novac (u slučaju razvoda), uzela bi im malu Janu i mislim – rekla je Jovana, dodajući da je karma uradila svoje, te Marjanovići polako nestaju. Roditelji umrli, a Zoran je u zatvoru.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije