Jovana Jeremić IDE NA TAJNI SASTANAK SA PECOM VIJAGROM!

12/08/2022 16:30
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Jovana rešila da razgovara sa Majinim dečkom

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Jovana Jeremić, navodno, pokušava da ugovori tajni sastanak sa Pecom Raspopovićem koji mesec dana puni medije zbog afere sa Majom Marinković.

Jovana rešila da Peci ispriča sve o Maji

Podsetimo, Jovana je prijavila starletu jer sumnja da ona stoji iza pretećih poruka koje joj stižu u poslednje vreme zbog čega je Maja čak bila saslušana i u policiji! Maja, sa druge strane, tvrdi da nema veze sa tom pričom, međutim, Jovana je uporna da su njene tvrdnje tačne, pa je zato i odlučila da dođe do Pece!

SCANDAL

– Jovana i Peca se još nisu ni čuli, ni videli, ali ona ugovara susret s njim preko nekih svojih poznanika koji znaju i njega – započinje naš izvor i dodaje:

Scandal

– Planira da mu prijateljski kaže kako Maja ima kontakte sa svakakvim tipovima, te da on proba da je urazumi da se okane tih likova. Ubeđena je, navodno, da je Peca razuman, te da ima uticaja na Maju i da će joj on utuviti u glavu da se okane prepucavanja s Jovanom. Nema potrebe da se njih dve uopšte raspravljaju, svaka ima svoj život i da treba da gleda svoja posla. Ne znam da li će Peca pristati na susret i kako će na to reagovati, ali sigurno je da mu neće biti prijatno kad od Jovane sazna sve informacije o Maji koje ona krije od njega. Biće tu karambol, videćete – zaključio je naš izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije