Jovana Jeremić se do juče PREPUCAVALA S NJOM, a sada je završila kod nje NA JAHTI!

28/07/2022 14:58
Scandal novine

SCANDAL

Jovana Jeremić zakopala ratne sekire sa dojučerašnjom neprijateljicom

Voditeljka Jovana Jeremić i pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, po svemu sudeći, odlučile su da zakopaju ratne sekire i zaborave raniji sukob, do kojeg je došlo nakon jednog pevačicinog gostovanja kod voditeljke u emisiji.

Jovana Jeremić se pomirila sa Didi Džej

Naime, Dijani se nije dopao tretman koji je dobila u emisiji, pa se čak pisalo i da je voditeljki pretio njen suprug Daniel Rokvić.

Izgleda da su svo troje rešili da zakopaju ratne sekire sa srećne televizije, te su Dijana i Danijel ugostili Jovanu na njihovoj jahti u Crnoj Gori, i to sa svojom ćerkom Leom.

Nakon što se Jovana srdačno pozdravila sa Dijanom i njenim mužem, oni su pomogli voditeljki i njenoj ćerki da uđu na jahtu, a onda su pevačica i voditeljka odmah porazgovarale u četiri oka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DIDI J (@didijofficial)

Reklo bi se da je ovo bio ozbiljan razgovor, ali završen vrlo uspešno, te su voditeljka TV Pink i pevačica razmirice i sukobe ostavile daleko iza sebe i nastavile da uživaju u lepom julskom danu, dok se rashlađuju na luksuznoj jahti, koja je u vlasništvu pevačice i njenog supruga i nosi njeno ime.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije