JEZIVO: Spremala se UMRLICA i za DUŠICU JAKOVLJEVIĆ, a EVO KO STOJI IZA SVEGA!

20/06/2022 17:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Dušica Jakovljević tvrdi da su i nju proglasili mrtvom

Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila je o tome kakav je pakao preživela kada su i njoj napravili umrlicu, a potom prokomentarisala potez porodice Osmakčić koji su lažirali smrt oca učesnika „Zadruge“.

Dušica Jakovljević mučila muku sa fanovima zadrugara

Dušica Jakovljević komentarišući skandal porodice Marka Osmakčića, otkrila je da su i njoj nepoznate osobe napravile umrlicu.

Dušica Jakovljević

– Ja ću vam reći jednu stvar, meni se desila slična sitacija. Naime, u prvoj sezoni Zadruge neko je napravo umrlicu sa mojim likom. Fanovi ili antifanovi određenih učesnika, nije više ni važno. Ja to nisam doživela lično, bila sam naviknuta na celu tu famu, haos koji se dešavao. Međutim, ljudi oko mene su bili strašno uznemireni, prijatelji, članovi porodice su bili jako uzdrmani time. Mene je ova vest za marka i njegovu porodicu zatekla na putu i prosto nisam mogla da verujem. Pratila sam iz minuta u minut portale, znam da su i kolege bile u velikom šoku. Nisu mogli da veruju da neko može time da se bavi koji god da je povod u pitanju, da naprave umrlicu svesno živom čoveku. Ne znam da li su bili svesni šta će se pokrenuti zbog svega onoga što je izrečeno u rijalitiju, da će se dići velika prašina. Nisu samo mediji željni istine, običan narod isto želi da sazna pravu istinu. Mislim da je ovo što se dešava prethodnih dana veoma monstruozno – rekla je Dušica za Informer.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije