Ivan Marinković hteo DA VIDI SINA: Marija i Miljana ga PUSTILE U KUĆU, a onda je nastao HAOS!

22/06/2022 15:00
Scandal portal

Ivan Marinković želi da se pomiri sa Kulićima

Bivši učesnik rijalitija“Parovi“ i „Farma“ Ivan Marinković došao je u Niš kako bi video sina Željka, kojeg je dobio iz afere sa Miljanom Kulić, ali ipak situacija nije protekla mirno.

Ivan Marinković se složio sa Miljanom i Marijom, ali onda su ga njene sestre izbacile iz kuće

Marinković je u povremenom kontaktu sa porodicom Kulić i majkom svog drugog deteta, a sina je otkako se rodio video svega nekoliko puta. Njemu ipak zbog porodične situacije nije svejedno i voleo bi da više učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog vanbračnog sina.

Scandal novine

– Marija i Siniša su ga ljubazno pustili u kuću, video je svog sina i popričao sa Miljanom. Ona povremeno zove Ivana, ne traži mu novac, ali voli da ga podseti da je on otac njenog deteta i da ga u njenom stilu isprovocira. Ivan je sa druge strane jako zbunjen kada je sa Željkom, nije ga vidao i ne zna kako da mu pride, a Miljana pak smatra da je dovoljno kada ga Željko vidi da mu ona kaže: „Ovo ti je tata„. Ivan bi zaista voleo da ima veću ulogu u odrastanju svog naslednika, ali dok ne reši situaciju sa Kulićima, od toga nema ništa – rekao je izvor lista „Alo!„.

Scandal portal

– Ni ova poslednja poseta nije mogla da prođe u miru jer su Miljanine sestre napravile skandal. Videvši ga u njihovoj kući načisto su poludele, vikale su i na njega i na roditelje, pa je Ivan bukvalno isteran iz kuće iako je u posetu došao sa dobrim namerama, detetu doneo slatkiše i poželo da još jednom razgovara sa Marijom i Sinišom kako bi našli neko rešenje – završio je izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije