Indira Radić se KRIJE JER JE KAO TENK!

04/08/2022 19:00
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Indira kuburi a kilogramima

Pevačica Indira Radić izjavila je početkom godine da nema potrebu da se pojavljuje u medijima i javnosti i uopšte i tada je navela neke razloge zašto je tako odlučila.

Indira priča da se umorila od estrade, a istina je sasvim drugačija

– Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života – rekla je Indira tada.

Međutim, Indira je nedavno nastupala u Beogradu i tada je postalo jasno zbog čega izbegava da je bilo ko sretne ili prepozna! Naime, pevačica sada ima čak 20 kila viška i potpuno je neprepoznatljiva.

SCANDAL!

– Indira više ne liči na sebe, ima ogroman podvaljak, a čak ni široka haljina koju je tom prilikom nosila nije bila adekvatna da prikrije ogromni višak kilograma – objasniko nam je izvor.

Inače, Indira godinama kuburi s kilogramima. Tačnije, pre osam godina takođe se ugojila, ali tada je uspevala da se utegne u korset, međutim, sada joj očito ni to utezanje ne pomaže, tako da pod hitno mora na dijetu.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije