HIT: Evo koja glumica je MAĆEHA Rastinoj novoj devojci!

23/06/2022 12:30
Rasta

Rasta će se sa njom viđati na porodičnim okupljanjima

Stefan Đurić Rasta smuvao je 12 godina mlađu tiktokerku i glumicu Mariju Balaban, s kojom je već nekoliko meseci u vezi.

Rasta u vezi sa 12 godina mlađom Marijom Balaban

Iako je njegova izabranica poznata na društvenim mrežama, malo ko zna da je ona ćerka IT stručnjaka Vladana Balabana, koji je široj javnosti postao poznat kao dečko glumice Marije Karan, koja mu je razlupala automobil i optužila ga za šamaranje tokom jedne svađe.

Kao bomba je odjeknula vest da Rasta ima novu devojku, a svoju vezu su uspešno krili sve do pre nekoliko dana, kada su ih odale društvene mreže. Par je otputovao na letovanje u Hrvatsku, odakle objavljuju fotografije iz iste hotelske sobe, kao i iz istih lokala.

Marija Karan

Navodno, njih dvoje su u vezi već nekoliko meseci, dok je on još bio u kućnom pritvoru, gde ga je ona posećivala. U medijima se veoma brzo saznalo gotovo sve o ovoj atraktivnoj devojci, a na društvenim mrežama se komentariše da Rasta nikad nije imao lepšu devojku. Marija je sa 15 godina napustila Srbiju i otišla u Austriju da studira glumu. Balabanova se trenutno nalazi na univerzitetu Vienna’s English Theatre Academy.

Ipak, ono što se ne zna o njoj jeste da je ćerka Vladana Balabana, navodno još uvek aktuelnog dečka Marije Karan, tako da je glumica praktično maćeha svojoj imenjakinji i koleginici, prenosi „Kurir“.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije