Haris plakao i molio Radu: MOLIM TE, OPROSTI MI OVO!

12/08/2022 22:00
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Rada i Haris ponovo zajedno

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Haris Berković konačno je shvatio da je Rada Manojlović jedina prava žena za njega, pa je odlučio da da sve od sebe da je ponovo osvoji.

Rada dala novu šansu Berkoviću

Njih dvoje od kada su raskinuli nisu bili ni u kakvom kontaktu, Rada ga je čak otpratila na Instagramu i ni sada se ne prate iako su se sreli na jednom veselju na kom su se samo pozdravili! Iako su na bini delovali skladno, to je bio samo profesionalizam.

Naime, Rada nakon svega što je Haris rekao za medije, da je on zbog nje zapostavio karijeru, te da je za raskid kriv njen kontakt sa Milanom Stankovićem, neće tek tako da popusti. Istina je ipak drugačija, jer je ona zapravo sebe zapostavila i svoju karijeru, a Haris je to tek sada shvatio i zato je i pokušao da se pomiri s njom!

Scandal novine

– Rada se pomirila sa činjenicom da su ona i Haris raskinuli i ponašala se sasvim normalno. Svakako, nije joj bilo svejedno, ali je ostala dostojanstvena i jaka. Njihov prvi susret desio se na pomenutom veselju i tu je Haris definitivno prelomio i rešio da pokuša da se pomire – započinje naš izvor i dodaje:

– Harisu za vreme razdvojenosti nije bilo nimalo lako i on je, kako je vreme prolazilo, shvatio da od Rade nema bolje, a tek sada kada su se sreli konačno je stisao petlju. Rada je bila uzdržana kada su se sreli, nije rekla ni da hoće, ni da neće da se miri – priča nam izvor i dodaje:

Scandal novine

– Navodno je čak i zaplakao. Rekao joj je:  Lepoto moja dobra, ja sam kriv za sve, mnogo sam te zapostavio, a ti si zaslužila samo najbolje! Molim te, oprosti mi i pruži mi još jednu šansu – prepričava nam izvor i za kraj kaže:

– Rada je međutim rešila da ostanu samo prijatelji, jer ona ne voli da se vraća na staro. Još uvek nije ponovo zapratila na Instagramu, a da li će u međuvremenu, ostaje da vidimo – dodao je naš izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije