Goga Sekulić: Ako imaju dokaze da imam veze sa UBISTVOM KSENIJE PAJČIN, NEKA ME ODMAH PRIVEDU! (FOTO)

05/08/2022 20:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Goga dovedena u vezu sa zločinom koji se dogodio pre 12 godina

Prošle nedelje pevačica Goga Sekulić dovedena je u vezu sa ubistvom Ksenije Pajčin i samoubistvom Petra Kapisode! Naime, pojedini tvrde da je upravo Goga bila okidač za svađu Ksenije i Filipa, a potom i za ubistvo i samoubistvo koje je počinjeno u stanu Ksenije Pajčin!

Goga Sekulić: Za ovu neistinu neko će morati debelo da plati!

Tim povodom pozvali smo Gogu da je pitamo šta je od svega toga istina, te šta ima da izjavi na šokantne tvdnje da je ona upoznavala Filipa sa bogatim ženama, pa je Ksenija, navodno, od toga ludela, te je zbog toga i došlo do okršaja između nje i Kapisode.

Scandal novine

– Ja više ne mogu da postignem da se šokiram o bilo kojim temama, a kamoli sa ovom tužnom temom! Za ovu neistinu, ako bude trebalo, bogami, ići ćemo i na sud! Mene niko nije ni kontaktirao tim povodom iako kažu da jesu, pa kao nisu mogli da me dobiju! To je pre svega smešno – započela je Goga za SCANDAL! i dodala:

Scandal novine

– Ja sam bila dobra i sa Filipom, i sa Ksenijom, s tim što se pred tu tragediju nismo ni viđali, niti smo se družili. Malo je više čudno što se sada, posle toliko godina ovo poteže, ali ako policija ima pozive i poruke, neka me pozovu da dam izjave i da se s tim ljudima koji zloupotrebljavaju moje ime vidim i na sudu. Najgore i najtužnije u celoj toj priči je što njih dvoje nema, a ko se s kim viđao i švalerisao, to nije moj problem, a da sam ja neke bogate žene spajala s Filipom, taj neko će morati debelo da plati na sudu – rekla je Goga i za kraj dodala:

– Inače sam zbog toga zaista u šoku i zatečena da je posle toliko godina izašla ovako surova neistina. Ja sam sada primorana da idem na sud, ali i da tražim dokaze od policije kako bih svima dokazala da ja nemam s tim nikakve veze.

Scandal novine

TOKSIKOLOŠKI NALAZ!

U obdukcionom zapisniku se navodi da je smrt Ksenije Pajčin nastupila između 14 i 16 sati i to od jedne povrede nanete pištoljem u predelu čela, iz neposredne blizine.

Tokom obdukcije tela pevačice otkriveni su i drugi podlivi, na podlakticama, nadlaktici i ramenu, koji su nastali u različitim periodima, ali nisu uticali na njenu smrt i njihov uzrok nastanka nije utvrđen.

– Toksikološko-hemijskom analizom utvrđeno je da je Ksenija Pajčin u krvi imala prisustvo 1,01 promila alkohola, dok su u urinu, želudačnom sadržaju i ostalim organima analizom utvrdili prisustvo metabolita kokaina. Takođe, obdukcija Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju a zatim pucao sebi u glavu i izvršio samoubistvo, pokazala je da je u njegovoj krvi i urinu otkriveno prisustvo kokaina  – otkriva sagovornik pomenutog portala i dodaje da to što su u organima pronađeni tragovi  metabolita kokaina, znači da kokain pokojna pevačica nije uzela neposredno pred smrt, ali da ga jeste konzumirala.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije