Edita i Tamara Milutović UHAPŠENE U DUBAIJU: Policija ih ispitivala satima

23/05/2022 13:29

IVAN VUČIĆEVIĆ

Edita Aradinović i Tamara Milutinović

Edita i Tamara proživele pravu dramu

Edita Aradinović i Tamara Milutinović uhapšene su u Dubaiju na aerodromu, ekskluzivno saznaje „Skandal!“.

Početak njihovog zajedničkog putovanja na zajednički odmor pre skoro godinu dana ostalo je njihova najčuvanija tajna, međutim, Edita je samo za „Scandal!“ priznala da su ih obe uhapsili odmah pošto su sletele u Dubai. Inače, sve je počelo još u avionu!

Edita do detalja ispričala šta se dogodilo u Dubaiju

– Edita i Tamara su sedele zajedno, a kako je avion bio poluprazan, mogle su da promene sedišta i da petočasovno putovanje provedu mnogo komfornije i udobnije – započinje naš izvor i dodaje:

Scandal novine

Edita AradinovićIVAN VUČIĆEVIĆ

– Pored njih na sedištima bile su samo neke žene iz Dubaija sa malom decom, a pošto je Edita htela da spava, ona je zamolila žene da pokušaju da utišaju klince, ali se to nije dogodilo. Nekoliko bezuspešnih pokušaja mirnih molbi na kraju je rezultiralo time da je Edita potpuno izgubila kompas i napravila skandal! Toliko je urlala i vikala da je Tamara čula i pokušala da smiri situaciju. U tom trenutku putnice na letu za Dubai zapretile su im da će ih obe prijaviti policiji – objašnjava nam izvor, a Edita sve potvrđuje:

– Mislila sam da se šale i da nema ništa od policije, a Tamara me je tešila: Ma kakva policija, iskuliraj, smiri se! Vrati se da spavamo – priča Edita za „Skandal!“, a naš izvor nastavlja:

– Nakon što je Tamara umirila Editu, situacija se malo smirila, ali kada su stigle na pasošku kontrolu, obe su odvojene u stranu. Po njih je došla policija, pa su ih priveli na razgovor u kancelariju na aerodromu. Tamo su ih čekale i pomenute žene iz aviona – otkriva izvor.

Scandal novine

Tamara MilutinovićPRINTSCREEN YOUTUBE

– Bila sam jako nervozna, nisam znala šta se dešava, a ove žene su nam se smejale s policijom, samo što im kafu nisu skuvali – priča Edita i dodaje da je u jednom trenutku baš uhvatila panika, a da je Tamara opet smirivala.

Edita se plašila da će joj zabraniti ulazak u Dubai, ali se to, srećom, nije dogodilo.

– Potom im je policajac prišao i zamolio ih da se izvine ženama naglasivši da je to jedini uslov da ih puste – priča izvor, a Edita potvrđuje:

– Ma izvinila bih se i tri puta, samo da me puste. Naravno da sam se izvinila, i Tamara i ja – dodala je Edita koja se nakon toga ludo provela s Tamarom na odmoru.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije