Edita dobila pretnje: SVE PRIJAVILA POLICIJI!

22/09/2022 20:17
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Edita u strahu zbog manijaka

Pevačica Edita Aradinović u poslednje vreme dobija strahovite pretnje preko Instagrama, pa je odlučila da slučaj prijavi policiji jer je sve postalo i te kako opasno i neprijatno!

Edita javno objavila ko joj preti

Naime, Edita je izrazila negodovanje jer je Parada ponosa u Beogradu otkazana i od tada joj ne daju mira. U prvi mah nije htela da se obrati nadležnima, pa je samo javno kačila pretnje koje su joj slali i pozivala fanove i pratioce da blokiraju pomenute naloge koji je uznemiravaju jer ima pola miliona pratilaca i smatra da je to dovoljan broj prijava da se sporni nalozi ukinu!

PROČITAJTE: Edita hitno moralana operaciju

Treba vam kožu guliti! Mamu li ti romsku satanističku jebem, idi na zapad sa ostalim otpadom, glase jezive pretnje, a onda je Dalila pozvala javno sve svoje pratioce da prijave sporne naloge sa kojih stižu pretnje!

SCANDAL

PROČITAJTE: Edita uhapšena u Dubaiju

Međutim, kada je shvatila da je đavo odneo šalu i da oni koji joj prete ne prezaju ni od čega, Edita je ceo slučaj prijavila policiji jer su joj pretili i sa regularnih profila, a ne samo sa lažnih, pa se i te kako uplašila. Čak se setila i agonije koju je prošla Sandra Afrika sa manijakom iz Hrvatske zbog čega je potražila pomoć od policije i nadležnih organa. Edita je inače jako nesrećna i uznemirena jer joj prete na rasnoj i verskoj osnovi, pa očekuje da će nadležni brzo reagovati i kazniti krivce. Dok čeka epilog slučaja, ona se ovim povodom više neće oglašavati.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije