Duško Tošić PRE TRI GODINE POKRENUO RAZVOD OD JK: Evo zašto je MORAO DA ČEKA!

16/07/2022 12:00
SCANDAL!

IVAN VUČIĆEVIČ

Duško Tošić hteo da ostavi Karleušu nakon skandala

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Duško Tošić je još pre tri godine, tačnije 2019. spremio papire za razvod braka od Jelene Karleuše, međutim, predomislio se!

Duško Tošić stao je sa procesom razvoda, kada je Jeleni preminula majka

Naime, nakon afere iz medija u kojoj su glavni akteri bili JK i fudbaler Ognjen Vranješ, Duško je odlučio da okonča brak. Prema rečima našeg izvora, pozvao je Piksija za čiji je klub tada igrao i zamolio ga da mu obezbedi advokate, što je Stojković i učinio.

– Jelena tada kao da je predosetila da se nešto dešava, pa se spakovala i preko Istanbula otputovala u Kinu gde je Tošić tada igrao za jedan kineski klub – objašnjava naš dobro obavešteni izvor i dodaje:

– Duško je tada planirao da se razvede čim dođe u Srbiju na pauzu i zato je i spremio papire, međutim, kada se Jelena pojavila u Kini i praktično ga iznenadila, on joj nije ni saopštio svoje namere. U međuvremenu, Jeleni je umrla majka, što je za nju bio baš težak udarac, pa je Duško odlučio da papire za razvod ostavi sa strane i da sačeka neki drugi trenutak, međutim, od tada u njihovom braku ništa više nije bilo isto – priča izvor i nastavlja:

SCANDAL!

– Duško je i u tim okolnostima ostao uz Jelenu i ponašao se kao privrženi muž. Našao joj se u najtežim momentima kada je ostala bez majke Divne, pa je svima sa strane delovalo sve idilično. Čak je te godine bio i na njenom rođendanu koji je obeležila sa prijateljima. Verovao je da su u sve upletene medijske spletke i da neko hoće da razori njihov brak, međutim, kako je vreme prolazilo, njihovi odnosi su baš zahladneli. U međuvremenu, kako su im deca odrastala, a njih dvoje se sve više udaljavali, Duško je prelomio da svako nastavi svojim putem. Zbog toga je JK i izdala zvanično saopštenje i objasnila da je došlo do razvoda braka – zaključio je naš dobro obavešteni izvor.

Scandal novine

I JK I DUŠKO SU ODLIČNI RODITELJI!

Iako se razvode, i Jelena i Duško su sjajni roditelji i ćerke su im na prvom mestu.

– Nema sumnje da će i Jelena i Duško i nakon razvoda biti odlični roditelji svojim ćerkama, te da će one rasti uz ljubav, pažnju i sve drugo što im je neophodno. Duško nikada nije štedeo na deci, a ni Jelena. Iako ona s njima provodi više vremena jer je on odsutan zbog obaveza, i on im sve nadoknadi kada je u mogućnosti. Takođe, i njih dve često putuju kod njega gde god da se nalazi i zaista se baš često viđaju – objašnjava nam izvor.

Scandal novine

VENČALA SE TRUDNA!

Jelena Karleuša udala se za Duška Tošića dok je bila u drugom stanju sa njihovom prvom ćerkom Atinom!. Svadba je organizovana u Kovilovu, a svirao je Tropiko bend što je bio poklon jednog od gostiju sa Jelenine strane. Bilo je puno kolega i bilo je baš veselo i glamurozno.

Scandal!

PODELA IMOVINE

Kada su se venčali, Duško se preselio u Jeleninu kuću i tu su zajedno živeli. Za tu kuću nikada nije zvanično potvrđeno da su je otkupili, a Jelena je tu živela i pre braka. Tačnije, u pitanju je zgrada sa dva spojena stana na dva sprata sa liftom iz garaže. Kasnije su kupili vilu od Piksija i to je nekretnina koju su stekli u braku. Duško pak ima stan u Lisičijem potoku koji je kupio u zgradi Zvezdana Terzića. To je, dakle, sva imovina koja je stečena u braku. U svakom slučaju, Duško je svu imovinu prepisao na ćerke i one će kada budu imale 18 godina moći da raspolažu time, a do tada će Jelena o svemu brinuti.

Scandal portal

ALIMENTACIJA

Budući da Duško nikada nije štedeo na svojoj deci, alimentacija nije uopšte sporna! On će, naime, plaćati sve što je neophodno za ćerke, kao uostalom i Jelena. Inače, Duško je tokom braka s JK zaradio čak 18 miliona evra, te je jasno da novac nikada nije bio problem. Što se starateljstva tiče, dogovor je pao da ono pripadne Jeleni, ali će Tošić viđati ćerke kad god poželi.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije