DRAGANA KATIĆ NAPUŠTA GRAND? Voditeljka otkrila šta će biti sa emisijom NIKAD NIJE KASNO!

27/07/2022 12:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Dragana Katić

Dragana Katić započinje novo poglavlje u karijeri

Dragana Katić navodno je rešila je da svoj poslovni život promeni za 180 stepeni. Kako prenose mediji, Katićeva će posle čak 24 godine vernosti Grand produkciji i istoimenoj televiziji preći da radi ni manje ni više već na TV Pink.

Dragana Katić dobija emisiju na TV Pink

Izvor blizak voditeljki koji je želeo da ostane anoniman otkriva detalje medijskog transfera koji će obeležiti 2022. godinu.

– Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno – počinje izvor.

Scandal novine

– Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao posledica želje čelnika Pinka da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na Pinku će se vratiti televizijskom formatu koji ju je i proslavio.

Ipak, voditeljka se oglasila putem Instagrama za medije i demantovala navode koji su preplavili medije.

– Pojavila se vest da napuštam Grand produkciju i emisiju Nikad nije kasno, što nije tačno, s obzirom na to da sam srećna na istoj i da jako volim ljude sa kojima radim – napisala je Dragana i tako demantovala navode o prelasku na drugu televiziju.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije