DOŠLI DA POTPIŠU UGOVORE: Ovo su UČESNICI ZADRUGE 6 (FOTO)

24/08/2022 16:00
Zadruga

PRINTSCREEN YOUTUBE

Zadruga 6 sve bliže, takmičari spremni

Nedavno je objavljeno da šesta sezona rijaliti šoua Zadruga počinje 9. septembra, a sada su počele i pripreme za rijaliti, a sve počinje sa razgovorima sa budućim učesnicima, te su se neki od njih pojavili ispred televizije Pink.

Zadruga 6 počinje 9. septembra

Neki od njih su poznati javnosti, ali ima i novih lica. Ekipa SCANDAL! – a bila je ispred zgrade ove televizije i uspela da snimi neke od kandidata.

U rijaliti ulazi ženski di-džej pod nazivom DJ Tamaris, Ana Spasojević, koju smo gledali i u prošloj sezoni Zadruge, Damir Tepavac i Ivan Nešković, bivši učesnici rijalitija „Bar“, Strahinja Trajkovski, bivši učesnik „Parova“ za kojeg se pričalo da je imao aferu sa Macom Diskrecijom, Miloš Petkovski, Aleksandar Kerić, Anita Stanojlović, Valentina Stanković, Neca Lazić sa bratom Pecom, Sandra Rešić…

FOTOGRAFIJE UČESNIKA SU U GALERIJI ISPOD

Ipak, najveće iznenađenje za prisutne je bilo kada su ugledali Ivana Marinkovića, bivšeg učesnika „Parova“ i „Farme“ koji se godinama nije pojavljivao u javnosti. Ivan je jedan od najskandalozijih učesnika rijalitija ikada, koji izaziva gnev kod svojih cimera zbog brutalnih komentara na njihov račun zbog čega je često ulazio u sukobe.

SCANDAL

Pre rijaliti karijere bio je u braku sa popularnom pevačicom Gocom Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu, a u „Parovima“ je napravio dete Miljani Kulić, koje je rođeno 2018. godine. Ivan nije u kontaktu sa sinom Željkom, ali ni sa Miljanom koja se nedavno borila za život nakon operacie želuca.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije