Dalilin drug je BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA: Niko ga ne prepoznaje, JER SE TOTALNO NABILDOVAO!

06/08/2022 14:00
Scandal portal

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Dalilin drug je i te kako poznat

Dalila Dragojević uživa u Crnoj Gori sa dva prijatelja i drugaricom iz Zadruge Marijanom Zonjić.

Dalila se druži sa bivšim učesnikom Parova

Ovih dana nagađa ko je Dalilin novi dečko koji se vozi s njom i uživa u maženju, a kada je novi dragi napusti uživa u izlasku sa društvom. Dok se pretpostavlja da je samo Marijana poznata, jedan od sva momka sa kojima se Dalila druži i sam je bio učesnik Parova.

Tin Mlivić učestvovao je 2017. u rijalitiju Parovi, zajedno sa Dalilom, koja je ušla nešto kasnije. Tin je tada izgledao potpuno drugačije, te ne treba da čudi što ga niko nije prepoznao, od mršavog dečka sa kačketom, radio je na sebi i danas je potpuno drugi čovek.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TIN MLIVIĆ (@tin.mlivic)

Tin je poreklom iz Hrvatske, učestvovao je i u nekim tamošnjim rijalitijima, a danas živi u Nemačkoj, te se tako nedavno pohvalio da je kupio stan u Hamburgu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TIN MLIVIĆ (@tin.mlivic)

– Veoma sam srećan s obzirom da sam sa samo 23 godine ostvario svoj san. Kupio sam prvu nekretninu i zaista je to veoma lep osećaj. Stan ima 100 kvadrata i veliku terasu. Nalazi se u jako dobrom delu Hamburga. Naravno, cena nekretnina u Nemačkoj su neuporedivo veće nego u Hrvatskoj, ali je i standard drugačiji  – rekao je Tin prošle godine.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije