HOĆE LI I NJU ZABRANITI? Dalila U ZAGRLJAJU čoveka koji OTVORENO MRZI SRBE!

05/08/2022 15:30
Dalila Dragojević

IVAN VUČIĆEVIĆ

Dalila šokirala fanove u Srbiji

Dalila Dragojević nastavlja da se ludio provodi u Budvi sa svojim prijateljima, među kojima je i njena cimerka iz rijalitija Zadruga, Marijana Zonjić.

Ona sa svojim društvom uživa u izlascima, ispijanju najskupljih šampanjaca, ali i u druženju sa velikim muzičkim zvezdama.

Dok je pre dva dana, plesala tik do legendarnog pevača Ace Lukasa, koji ju je poprilično kulirao, sada se našla u društvu repera Bube Korelija.

Scandal novine

Dakle, ne samo da je imala priliku da sluša repera i njegovog kolegu Jalu Brata, već je imala priliku da se druži s njim i proćaska, a sve je počelo kada je od oduševljeno podelio njen stori sa nastupa, sa dozivanjem „Dalili…“.

Nakon nastupa iskoristio je priliku da se druži sa drugoplasiranom učesnicom rijalitija, koja je prevarila muža pred kamerama i da se fotografiše sa njom.

S obzirom na to da su i Buba i Jala zabranjeni u Srbiji, nakon što je u u Nišu  njihovoobezbeđenje bacilo sa bine dečka u publiku, a zatim se i fizički obračunalo na njim, postavlja se pitanje da li će i Dalili zameriti druženje s čovekom koji je napao našeg državljanina.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije