DALILA SE SLOMILA: Plakala kao kiša i imala poruku za roditelje PRED SAMO FINALE!

24/06/2022 15:00
Dalila Dragojević

PRINTSCREEN YOUTUBE

Dalila se rasplakala

Učesnici rijalitija „Zadruga“ imali su prilike da pogledaju svoje uspomene, što iz imanja, što iz privatnog života!

Dalila poručila majku i ocu da ih voli, iako ne podržavaju njenu vezu sa Filipom

Neki su se nasmejali, naravno, pala je po koja suza, ali najemotivnije je reagovala Dalila Dragojević, koja je nakon odgledanog videa imala poruku za majku Eminu i oca Husu:

– Ja kad vidim svog oca, stvarno mi ne bude dobro. Kroz glavu mi prođe sve loše što sam mu priredila, a on nije znao da pokaže koliko je vezan za mene. Kad je došla ova sezona i kad me je ovde video u najvećim problemima, najviše je bio tu. Sad kad znam da je tu, teško mi pada to što sam mu priredila i priuštila – počela je kroz suze Dalila, pa je nastavila:

BRUTALNU TUČU DALILE I CARA POGLEDAJTE OVDE

– Ta situacija za pesmu, ja sam neko ko voli da peva. Ta pesma mi se uklapala, a ta pesma za svekrvu, ja je nisam ni imala u tom momentu, jer nije bila uz mene i njega. Zaista nisam planirala da će se sve ovo desiti, a kada su me pitali novinari: „Da li postoji mogućnost da se razvedemo“, rekla sam da je nemoguće. Da sam mogla da biram način razvoda, ne bi se to desilo ovde. Što se tiče bivšig momaka, žao mi je što je Mirza stavljen, jer je oženjen i ima decu. Bila je veza od dva meseca, tri, ali nam je bilo lepo. Što se tiče Mladena, zna se kakvu vezu sam imala sa njim kroz rijaliti. Nismo išli kod njegovih kući, jer su bili protiv naše veze. Živeli smo zajedno, ali se završilo kako se završilo. Ne bih da pričam o njemu, koliko sam čula i on je oženjen. To je to što se tiče njega. Dado, sa njim nije bila neka veza, nego eto, nemam pojma kako da definišem – rekla je učesnica rijalitija i dodala:


– Babo i mama volim vas najviše na svetu. Znam da ovo što Filip i ja radimo nije lepo i da ne možemo da se ponosimo ovime, ali sam išla ka onome što sam smatrala svojom srećom. Meni je bitno da smo Filip i ja bili iskreni do srži u svom odnosu – dodala je Dalila.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije