Dalila URLALA na Dejana, pa POKAZALA DOKUMENT koji je SVE OSTAVIO U ŠOKU!

19/07/2022 11:00
Scandal

PRINTSCREEN YOUTUBE

Dalila pobesnela zbog podele imovine

Učesnici Zadruge i bivši supružnici Dejan i Dalila Dragojević susreli su se sinoć u emisiji „Narod pita“ na Pink televiziji.

Dalila i Dejan se suočili u emisiji

Pale su teške reči, ali više od strane gledalaca, dok su se Dejan i Dalila indirektno prozivali, ali veće drame između njih nije bilo.

Ipak, Dalili nije bilo svejedno, kada se „potegla“ tema raspodele imovine, pa je otvoreno rekla Dejanu da ne želi sa njim da se juri nakon razvoda, ali da treba da mu bude jasno šta je čije:

Scandal novine

– Mene ne interesuje da li me ovaj čovek voli, mrzi, ne zanima me. Neću se prepucavati. Rekla sam za Tedija na normalan način da želim da ga vidim, zagrlim. Poklanjam ga. Ako je potrebno da se vrati, biće primljen. Mene samo neka batale, ne zahtevam ništa, sem da prestanu da me pominju, mene zlobnicu. Svoje sam rekla, auto će biti vraćen ispred Pinka, sa sve stvarima koje su u kući. To je to. Vi ne želite auto, poklonite ga nekome, dobri ste ljudi, budite darežljivi. Nema ganjanja, kod mene to ne postoji, ja se ne prepucavam, kraj i tačka. Kuća je tamo gde jeste, to je nešto što je moje. Za drugo mesto što sam dobila kuću, to ne delim. Ne tražim njegov novac, imam svoj. Prezime će biti promenjeno kad promenim papire. Mnogi nose prezime Dragojević, a razveli su se. Eto, čisto, kristalno jasno – rekla je Dalila, a potom se uključio mi Dejan:

– Celu noć aludira (na porodicu). Instagramu ne treba dozvola od policije za promenu prezimena. Da, moja porodica je darežljiva, i ja sam. Da, moji su mogli da prijave nestanak auta. Mama, volim te, ne sekiraj se. Moje sve što je vredno je u Veterniku. Folirant neće poklanjati auto. Prvo mora svom ocu da registruje auto – rekao je Dejan, a Dalila „skočila kao oparena“ i zamolila kamermana da zumira kameru ka ekranu njenog telefona.

Scandal novine

– Evo, šta piše ovde? Dalila Dragojević, evo kad je registrovan auto. 18.07.2022. registrovan. Bila je istekla registracija, izvinjavam se što moj otac nije mogao da obavi registraciju bez mene. Tražio je da mu slikam ličnu kartu – rekla je Dalila i na trenutak prekinula emisiju, ustala i pokazala sliku.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije