DALILA IMALA AFERU SA OŽENJENIM: SAD JE JURI PREVARENA ŽENA!

15/09/2022 22:00
Scandal novine

Dalila ponovo u ljubavnim brodolomima

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Dalila Dragojević je, navodno, posle Zadruge imala aferu sa jednim oženjenim čovekom o čemu je mudro ćutala, međutim, sada je sve izašlo na videlo! Naime, to je prvi javno pomenuo njen bivši rijaliti dečko Filip Car sa kojim je prevarila muža Dejana, pa sada, navodno, njih dvojica zajedno planiraju da je raskrinkaju!

Dalila u haosu

– Bila je sa oženjenim nakon petice, ona je bila deset meseci dvorska luda, a mene je radila na seksepil – izjavio je Car, a Dejan nije želeo javno da komentariše bivšu jer, kako je naveo, nije želeo da se prlja, međutim, kako SCANDAL! još saznaje, u celu priču uključena je i žena sa čijim je mužem Dalila, navodno, bila, i ona sada planira da joj se osveti.

– Ta žena je navodno mužu našla poruke sa Dalilom i poludela je, zarekla se da se neće smiriti dok Dalili ne zagorča život – kaže naš izvor i dodaje:

SCANDAL!

 

– Ona je navodno došla do broja Cara i Dejana, i sada je, kako se šuška, i sa njima u kontaktu, pa se sa njima dogovara kako da joj dođe glave. Dejan joj je, doduše, navodno, rekao da njega Dalila više ne zanima i da u tome ne želi da učestvuje, a Car će joj, navodno, u svemu pomoći. On joj valjda šalje sve informacije koje ima i koje dobija o Dalili. E sad, šta je ta žena smislila i kako će joj servirati osvetu, ostaje nam da vidimo. Ko zna šta nas tek sve čeka, a Dalila fura svoju priču, ona je ubeđena da su svi njeni bivši i dalje slabi na nju i da ne mogu da žive bez nje, pa je to i javno napisala:

– Ove seljačke fore i bacanje peckalica, mani me. Debilčino otkud ti znaš šta sam ja, kad i sa kim. Izađite mi svi kolektivno iz života. Bolim vas i ne prolazim – rekla je Dalila, a nama ostaje da sačekamo rasplet čitave situacije.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije