PRETERALA: Dalila dobija TUŽBU zbog PONAŠANJA U EMISIJI na Pinku!

Breaking news

17/08/2022 15:00
Scandal novine

PRINTSCREEN YOUTUBE

Dalila ide na sud

Bivša kuma Dalile Dragojević, Gordana Vasić, otkrila je da planira da tuži bivšu zadrugarku zbog otkrivanja ličnih podataka na televiziji.

Dalila dobija tužbu od bivše kume

Gordana nije ni slutila da će joj se zbog bivše zadrugarke odmor pretvoriti u pravi pakao.

– Nisam htela da se završi ovako, ali naše kumstvo će morati da se okonča na sudu. Ja sam trenutno na odmoru u Vrnjačkoj Banji, došla sam na Filmski festival, ali mi je zbog Dalile preseo odmor započela je Gordana, pa otkrila šta se desilo:

Scandal novine

– Za vreme mog uključenja u emisiji, Dalila je od nekoga dobila moj broj telefona. Zatim je počela da ga čita i pročitala sve do poslednje dve cifre i pitala: „Da pročitam i poslednja dva broja? Šta misliš? Je l’ da ih pročitam?“, ja sam joj odgovorila: „Slobodno, hajde, kaži i ta dva pa da te tužim odmah„. Ona se nasmejala i rekla: „Hajde, neću“ i tada kreće moja katastrofa. Isto kao što je njoj prosleđen moj privatni broj telefona, tako je prosleđen i drugima. Pretpostavljam da je ona glavni krivac za to, da ga je ona prosledila. Ja od tada dobijam pozive, poruke, nemam mira. Sedela sam u restoranu i dobila poziv od osobe koja se pravila da je mentalno poremećena. Uznemiravaju me non-stop, smeju se u slušalicu, grokću, ismevaju me, vulgarni su. Preseo mi je odmor, zbog toga ću je tužiti!

Scandal novine

Gordana se nakon uznemiravajućih poziva čula sa Markom Đedovićem, koji joj je dao savet.

– Sa Đedović se često čujem. On je upućen u celu priču i posavetovao me je da je tužim. Rekao mi je da se za to treba obratiti sudu. Ovo zaista jeste vid nasilja, uznemiravanja. Dalila hoće da napravi problem i meni i mom suprugu. Htela je i da mi uništi posao i karijeru, zato se bojim, jer znam da je spremna na sve – priznala je ona i dodala:

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije