ČEGA SE PLAŠI? Dragana Mirković ZABRANILA DECI da letuju U BUDVI!

07/08/2022 18:00
Dragana Mirković

IVAN VUČIĆEVIĆ

Dragana ne želi da deca kroče u Crnu Goru

Dragana Mirković u subotu je pevala u jednoj diskoteci u Budvi, a društvo joj je pravio suprug Toni. Iako je jako vezana za svoju decu Marka i Manuelu, Dragana nije želela da ispuni njihovu želju – da krenu sa njom u Crnu Goru.

Dragana se plaši da će paparaci nagrnuti na njenu decu

Marko koji je kada je otključao svoj Instagram profil zaludeo mnoge devojke, među kojima su i pevačice, saopštio je svojoj mami da želi da krene u Budvu kada ona bude imala nastup.

Dragana je bez razmišljanja rekla da se ne slaže sa tim i da Manuela i on ne treba da dolaze u Crnu Goru.

Scandal

Dragana je bila izričita da njena deca nemaju šta da traže u Budvi, pogotovo sada kada je u jeku sezona, sa čim se složio i njen suprug Toni. Ona zna da su svi mediji sada u Crnoj Gori i da njena deca neće uspeti da izbegnu novinare, ali ni brojne fanove koji žele da upoznaju njenu decu. Kako ne bi razmišljala o tome da li su bezbedni i da li ih paparaci prate i jure, odlučila je da ne dozvoli da sa njom krenu u Budvu. Ni ona se nije zadržavala na crnogorskom primorju, te nije videla potrebu da joj deca budu tu, otkriva naš izvor i dodaje:

Dragana je sve vreme do sada pokušavala da decu sačuva od medija,čak i kada je Marko otključao svoj profil na Instagramu i kad asu mediji počeli da pišu o njemu, njoj je to zasmetalo. Ona nema ništa protiv da oni budu u javnosti, ali svojim zaslugama, a ne kao deca Dragane Mirković. Zbog toga je i sada po prvi put ušla u raspravu sa njima kada im nije dozvolila da dođu u Budvu. Obzirom da se i Toni složio sa njom, Marko i Manuela nisu imali kud nego da odustanu od ideje da letuju u Crnoj Gori.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije