Andreana Čekić IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU!

07/09/2022 18:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Andreana Čekić imala udes u Crnoj Gori

Andreana Čekić dobro će pamtiti svoj poslednji nastup u Budvi! Naime, pevačica je doživela saobraćajnu nesreću, i to tako što je sa nastupa u Cazinu krenula autoputem za Crnu Goru gde je imala naredni nastup u Budvi.

Andreana Čekić umalo da strada

Naime, Andreana je sa ekipom krenula na put odmah nakon tezge, pa je vozač seo umoran za volan, na autoputu mu se prispavalo i kako je na trenutak izgubio kontrolu, vozilo je udarilo u bankinu. Samo pukom srećom izbegnuta je veća tragedija budući da se sve desilo u ranim jutarnjim časovima i nije bilo gužve na putu.

Scandal novine

– Kada je udario u bankinu, vozač se trgao i opet preuzeo kontrolu nad kombijem, ali da je udario u neko drugo vozilo u brzini, ko zna šta bi bilo, ma daleko bilo, Bog ih je pogledao – objašnjava izvor, a Andreana nam je sve potvrdila:

– Dobro je, nema povređenih. Imamo štetu na kombiju, ali nema veze, važno je da smo svi živi i zdravi. Iz sna nas je probudio jak prasak i tada smo videli da smo se zakucali u bankinu. Dobro je da niko nije išao ni ispred, ni iza nas – rekla nam je pevačica, a kako smo još saznali, i ona, i njeni muzičari, a posebno vozač doživeli su veliki stres i traumu, pa su čvrsto rešili da više nikada ne kreću umorni na put.

Scandal novine

To im se pak desilo jer je Andrena ovog leta bila među najangažovanijim pevačicama, pa je sve vreme bila na putu, a često je razdaljina od mesta do mesta gde je radila bila i po nekoliko stotina kilometara.

Stoga ne čudi što je umor učinio svoje, a Andrena kaže da više neće ići sa tezge na tezgu, čak je tražila da njen menadžer ubuduće tako zakazuje svirke da između dve postoji dovoljno vremena za odmor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije