Anđelo NA LEKOVIMA ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Evo šta mu je pevačica PRIREDILA!

22/06/2022 17:00
Anđelo Ranković

Anđelo o teškom periodu sa pevačicom

Anđelo Ranković iznenadio je sve zbog suza koje je prolio u rijalitiju „Zadruga“ zbog bivše devojke Teodore Džehverović.

Anđelo i Teodora su bili u vezi tokom prve sezone Zadruge

On je sada prišao cimeru Nikoli Grujiću Gruji koji ima ljubavne probleme, i posavetovao ga je, a potom se dotakao njegove veze sa pevačicom.

Scandal novine

– Ona neće da bude sa tobom, ne znam kako to ne možeš da shvatiš. Bila je na žurki, izlazi još malo, pisaće joj napolju 50 likova, mlada je, željna je svega, nije ona k**va. J***ga, rekao sam ti sto puta kada si ovde tako je. Ja sam Teodoru voleo ne znaš koliko, mi smo imali Zadrugoviziju i rekli smo da smo pobedili i da će napolju samo biti lakše… Kada smo izašli, sve te snađe. Tako će i tebi biti, ja ti pričam iz svog iskustva svađaćeš se sa njom stalno, bićeš na lekovima… Sednete u kafić, ima da joj piše sto likova, nećeš moći da se nosiš sa tim. Ja sam imao frke i svađe i nije nam bilo lako, a ti moraš da izgladiš odnos sa bivšom ženom, da se posvetiš deci. Imaš muziku i pored svega toga ti biraš da izađeš sa njom sa kojom si u katastrofalnom odnosu, a tražićeš utehu u njoj jer će neće zadovoljiti ni jedna druga… – pričao je Anđelo Ranković.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije