Ana Nikolić bankrotirala zbog korone: Pandemija umalo uništila pevačicinu karijeru

13/05/2022 13:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ana Nikolić

Ana Nikolić do guše u finansijskim problemima

Pevačica Ana Nikolić bukvalno je bankrotirala! Naime, kako „Skandal“ ekskluzivno saznaje od kada je pandemija počela pre dve godine, Ana skoro uopšte nije nastupala, pa je ovo što je zadesilo potpuno očekivano.

Ana Nikolić: Nikoga ne treba da čudi što sam bankrotirala u vreme korone

Naravno, to se ne odnosi i ne odražava na njenu ćerkicu Taru koju otac Rasta izdržava i redovno daje novac za nju, čak i u periodu kada je imao nanogicu, a Ana sa druge strane, koja je navikla da živi na viskoj nozi, nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da sada nema dovoljno novca da kupuje svoje omiljene krpice koje je nekad plaćala i po nekoliko hiljada evra. Ona pak kaže da je normalno što joj se to desilo.

Pročitajte: Ana Nikolić: Pre Raste nisam imala ni internet

Scandal novine

Ana NikolićIVAN VUČIĆEVIĆ

– Pa nemam štampariju para u podrumu, normalno je da svi u ovo vreme pandemije i nemaštine bankrotiraju i ostanu bez novca rekla je Ana jednom prilikom za „Skandal“.

A kako više nema strogih mera, Ana planira da počne da radi što pre, samo treba da okupi bend sa kojim će nastupati. Pošto dugo nije radila, nema stalne muzičare, ali radi na tome da angažuje nove. Inače, Ana nije odavno radila tezge, pa je mnogi zezaju da je možda zaboravila da nastupa, ali ona tvrdi da će biti sve OK.

Pročitajte: Ana Nikolić: Tučem ćerku da ne bi bila kao ja

Prvi nastup je zakazala za početak juna, tako da svakako ima vremena da se pripremi.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije