Ana Korać KRILA TRUDNOĆU ZBOG TAMARE ĐURIĆ?

12/08/2022 18:00
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ana Korać se plaši Tamare

Ana Korać ostala je u drugom stanju, ali sve do petka krila je trudnoću, i to zbog Maje Marinković i Tamare Đurić! Naime, kako SCANDAL! saznaje, zbog nekih zaostalih ratova Koraćeva nije želela da govori javno da čeka bebu, ali se sada ipak predomislila! Tim povodom pozvali smo Tamaru i ona nam je rekla sledeće:

Ana Korać ne želi da joj biko ko kvari sreću

– Nikome ništa loše ne želim, pa ni Ani Korać. Ja zapravo mislim da je Ana, ako tako zaista misli, pomešala ulje i vodu – rekla je Tamara za SCANDAL! šta god da joj to znači.

Inače, Koraćeva i Tamara zaratile su prošle zime. Podsećanja radi sve se zakuvalo oko spota Nenada Marinkovića Gastoza u kom je trebalo da učestvuje Tamara, ali nije mogla, a Ana je poželela, pa ju je Đurićeva tim povodom potkačila:

Scandal

 Verujem da je mislila da će ostvariti svoje devojačke snove da bude sa mnom u istom spotu, ali ne idu zajedno furuna i španski zid. Vidim da nije njena ideja da laže da je odbila spot iz nekog drugog razloga, a čula sam u emisiji kako joj drhti glas dok o tome priča. Da li zato što laže ili se plaši, e to ne znam – rekla je Tamara tada, a što se Maje Marinković tiče, postoje repovi iz Zadruge, a Ana je čula i za aferu Maje i Pece Vijagre, te je iz tog razloga želela da sakrije svoju sreću samo za sebe. Mi smo je pozvali da nam da komentar ovim povodom, a ona je bila baš kratka:

Scandal

– Ne bih o tome da pričam, još je rano da se oglašavam na tu temu – kaže Ana koja možda veruje i u bapske priče da se o trudnoći ne govori pre trećeg meseca.

DEČKA NE POKAZUJE!

Ana Korać i dalje krije s kim je u vezi i sa kim čeka bebu! Istina, nije krila da ima momka koji je obasipa pažnjom i poklonima, ali nije nikada priznala ko je u pitanju. Moguće da je htela da ga sačuva od konkurencije da joj ga neka starleta ne mazne!

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije