Aleksandra IZGUBILA DEJANOVU BEBU!?

Breaking news

02/09/2022 19:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Aleks imala spontani pobačaj u Egiptu

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Aleksandra Nikolić navodni sumnja da je imala spontani pobačaj tokom letovanja u Egiptu.

Aleks „koštalo“ kupanje u hladnom moru

Naime, ona je na more otišla sa sumnjom da je u drugom stanju jer joj je ciklus kasnio nekoliko dana, ali u dogovoru s Dekijem nije htela da rade test jer su hteli da sačekaju još malo i budu sigurni da se trudnoća zaista desila. Međutim, dva dana pred kraj odmora na kom Aleks sve vreme nije dobila ciklus, stomak ju je jako zaboleo i tada je došlo do obilnog krvarenja, pa ne čudi što i ona i Dejan sumnjaju da je bila trudnoća u pitanju, ali i da se, nažalost, desio spontani pobačaj.

Scandal novine

– Aleksandru je pred kraj letovanja baš jako zaboleo donji stomak, i to nakon kupanja u prehladnom moru – objašnjava nam izvor i dodaje:

– Baš se uplašila, pa je brzo istrčala iz vode i otišla do toaleta i tada je i videla da je prokrvarila. Baš se smorila, a i uplašila jer to krvarenje nije bilo kao klasična menstruacija, nego nekako drugačije i obilnije. Odmah je rekla Dejanu da je ubeđena da je bila u drugom stanju, ali i da je došlo do spontanog pobačaja zbog jake prehlade. Dejan se smorio, nije mu bilo svejedno. Ali opet, držao se kao pravi muškarac i umirio je Aleks. Rekao joj je da mora da ode na sve kontrolne preglede i da se uveri sa lekarima da li je bilo trudnoće ili se pak samo prehladila. Oni svakako sada nisu planirali bebu, ali su oboje rekli da će je zadržati ako im se slučajno desi – dodao je naš izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije