Aca Lukas se POMIRIO SA JK? Ona je DOBAR ČOVEK!

23/09/2022 16:30
Aca Lukas i Jelena Karleuša

IVAN VUČIĆEVIĆ

Aca Lukas promenio ploču

Aca Lukas iznenadio je okupljene pripadnike sedme sile kada im je rekao da poštuje Jelenu Karleušu i da je ona njegov prijatelj, iako se tokom leto žestoko posvađao sa njom.

Aca Lukas: Jeleni je jezik brži od pameti

Naime, Aca je pričao o svom poslu i teretom koji on nosi, a jedan od njih su i korisnici društvenih mreža koji svakodnevno pljuju estradnjake.

– Ti ljudi ne vode nikakav život, oni sede i komentarišu, misle da su uspeli u životu, a ne bave se ničim. Napravio sam neki profil tih ljudi, ne znam da li ste gledali film „Davitelj protiv davitelja“? Znači, to je čovek koji ima 40-45 godina, živi još uvek sa mamom, živi od njene penzije, ide uveče u šetnju sa njom i ima kompjuter koji je jedva nabavio i dođe ispljuje Acu Lakasa, Cecu ili Karleušu i misli da je završio svoj posao u životu, to je beda. Ja njih ne mrzim, nego ih žalim – rekao je Lukas.

PROČITAJTE: Aca Lukas se umalo udavio

Scandal novine

Na pitanje da li je ovim mislio i na koleginicu Jelenu Karleušu, sa kojom se svađao preko leta, odgovorio:

– To nisam gledao, mi smo isti, iz iste smo branše, to je druga stvar kad se kolege posvađaju. Ja Jelenu jako dobro poznajem, čak smo i jako dobri, ali smo stalno u svađi, zato što ona ima zaišta brz jezik, a nije loš čovek. Uvek sam joj rekao, „Ispeci pa reci“ – rekao je Lukas.

PROČITAJTE: Aca Lukas je OVAKO čestitao Ani Nikolić na pesmi PROVERENO


Podsetimo, Lukas i Jelena su zaratili tokom leta kada se desila čitava drama oko pesme „Provereno“ između Milice Pavlović i Ane Nikolić. Dok je Jelena stala na Miličinu stranu, Aca je stao na Aninu. Usledile su prozivke i žestoka pljuvačina, a sve je otišlo toliko daleko da je Lukas optužio Jelenu da je bila neverna svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije